Obstacole surmontabile: motivaţionale, financiare, legislative, birocraţie, lipsa de educaţie: 5 mituri care pot fi demolate.

Pentru mulţi dintre potenţialii antreprenori, obstacolul principal în pornirea unei afaceri este lipsă de capital, lipsa de cunoştinţe şi de experienţă în domeniu, rolul şi importanta ideii de afaceri par să fie subevaluate. Că obstacole importante apar şi corupţia, birocraţia, legislaţia confuză.

Cei care nu se gândesc la pornirea unei afaceri, de cele mai multe ori amintesc că obstacole lipsa ideii de afacere, accesul dificil la sursele de finanţare, vârsta dar şi situaţia actuală a economiei.

Pentru toate aceste probleme există şi soluţii ce se dezvoltă pe zi ce trece. Neinformarea sau informarea neadecvata reprezintă principalul factor ce determina gândirile negative şi spulbera dorinţa de dezvoltare a oamenilor. Putem schimba această situaţie, putem da o altă nuanţă viitorului dezvoltând idei şi soluţii ce pot fi aplicate la nivelul oricărei persoane dornice să reuşească.

Aşadar, esenţial este să dezvoltăm acele calităţi şi abilităţi personale general aplicabile care formează baza spiritului şi comportamentului antreprenorial; să sporim gradul de conştientizare al tinerilor cu privire la desfăşurarea de activităţi independente şi antreprenoriat că posibile opţiuni de carieră; să desfăşurăm activităţi şi proiecte antreprenoriale practice; să asigurăm abilităţile specifice de afaceri şi cunoştinţe privind modul de a începe şi conduce cu succes o întreprindere, cunostine legate de cum poţi depăşi aceste obstacole de natură financiară legislativă sau, birocratica.

Ai nevoie de ajutor?

Contactează-ne. Împreună putem realiza vise.