Evenimentul a fost dedicat tinerilor cu vârsta peste 18 ani ce îşi doresc deschiderea şi dezvoltarea unei afaceri, cu precădere segmentul 18-35 de ani.
Participanţii au putut veni cu prezentări ale afacerii pe care doresc să o dezvolte şi, completând un simplu formular, ei au beneficiat de analiza de specialiştiilor implicaţi în proiect.
În cadrul acestei conferinţe, tinerii au avut oportunitatea să întîlnească oameni cu preocupări similare, dornici să găsească soluţii pentru a defini viitorul sau pentru a redefini perspectiva, dar şi afacerişti din diverse domenii, profesionişti, dornici să împărtaşească din cunoştintele şi experienţa lor.
Evenimentul a reprezintă o oportunitate de a lua contact cu idei şi posibilităţi noi, poate nedescoperite încă.
Am avut ocazia sa intalnesc, sa cunosc multi oameni interesati de a deveni antreprenori si am fost pur si simplu incantata sa constat ca cea mai mare parte din cei 280 de inscrisi la eveniment au venit si au fost dornici sa invete, sa se familiarizeze cu ceea ce inseamna antreprenoriatul.
Sunt mandra de faptul ca am reusit sa adun laolalta persoane foarte diferite din punct de vedere al varstei, profesiei – femei, barbati – tineri dar si de varsta mijlocie chiar – un public divers, dar care a avut astazi aceeasi preocupare – antreprenoriatul – cu alte cuvinte, cautarea drumului propriu si original spre succes. Aceasta realizare vine sa accentueze credinta mea ca antreprenoriatul, intr-adevar, nu are varsta si este o tema a momentului!

Ai nevoie de ajutor?

Contactează-ne. Împreună putem realiza vise.