M-am întrebat deseori cum se înmulţesc banii… În copilărie părinţii mă îndoctrinau cu tot felul de teori de genul…trebuie să înveti foarte bine, pentru că educaţia este foarte importantă, mai ales în lumea în care trăim astăzi. Există tot felul de şcoli care te învaţă, care mai de care…dar una, care să îţi predea ABC-ul ..educaţiei financiare…nu am auzit sa fie. Eu cred, că este imperativ ca sistemul nostru de învăţămînt să înceapă cât mai curând să predea educaţia financiară.
Atunci când nu ai bani ..te întrebi cum să îi faci..şi sigur nu îi faci neapărat câştigînd la loterie….iar atunci cand îi ai, te întrebi cum să îi investesti( banca, fonduri mutuale, active, etc).
Acum câţiva ani am văzut cum milioane de oameni au pierdut miliarde de dolari pe piata de actiuni. În viitorul apropiat ma tem că, pentru oamenii născuţi după 1950 nu se vor găsi suficienţi bani pentru pensii. Mai importanţi decât banii de pensie sunt însă banii de îngrijiri medicale.
Eu cred că cea mai bună modalitate de a deveni bogat este să ai propria afacere, sigur mai întâi trebuie să descoperi calea de îmbogăţire cea mai potrivită ţie şi abia apoi după ce ţi-ai înfiinţat propria afacere şi ai venituri bune, poţi începe să investeşti în alte bunuri!

Ai nevoie de ajutor?

Contactează-ne. Împreună putem realiza vise.