Costul serviciilor de consultanţă diferă în funcţie de complexitatea acestora. Deasemeni există şi o diferenţiere în funcţie de provenienţă clientului.

În plus, un specialist ar avea nevoie de ceva timp pentru că rezultatele să fie vizibile. Mulţi dintre cei care şi-au dorit dezvoltarea unei noi afaceri, au fost reţinuţi în a apela la astfel de servicii, în principal din cauza preţurilor practicate şi bineînţeles, imposibilitatea de a-şi permite acest lucru. Alte motive care împing la evitarea acestor servicii sunt legate de dificultatea de a identifica un specialist competent sau de gândirea conform căreia doar întreprinderile dezvoltate îşi pot permite aceste servicii.

Şcoala de business vine în întâmpinarea dumneavoastră şi va acorda sprijin pentru proiectul de business pe care îl aveţi, fără perceperea unor taxe şi fără a face diferenţe între categorii sociale sau medii de provenienţă.

Vă putem oferi soluţii cât mai corespunzătoare în funcţie de situaţia dată şi vă putem răspunde la întrebări la care nu aţi găsit un răspuns clar până acum.

Este mai simplu decât vă puteţi imagina. Tot ce trebuie să aveţi pentru a beneficia de sprijinul nostru este ideea, încrederea şi nu în ultimul rând, curajul.

Dacă vă gândiţi la începerea unei afaceri, aveţi încredere că poate da rezultatele dorite, sunteţi informaţi în privinţa mediului în care urmează să activaţi şi o bază de cunoştinţe în domeniul în care se încadrează ideea, putem găsi împreună cele mai bune soluţii pe care le vom adapta corespunzător situaţiei dumneavoastră. Nu trebuie decât să ne contactaţi şi să ne transmiteţi ulterior proiectul pe care doriţi să îl dezvoltaţi şi o descriere a ce reprezintă pentru dumneavoastră.

Vă stăm la dispoziţie pentru orice neclaritate pe care o aveţi. Credem în oameni şi în ideile lor. Ne dorim să întindem o mână celor care cred cu tărie în şansa lor.

Ai nevoie de ajutor?

Contactează-ne. Împreună putem realiza vise.